Skip to content

Tagiarkisto: handling personal data

Etäkokousten tallentamisen yleiset vastuut, riskit ja toiminta-periaatteet Oulun yliopistossa ja Oamkissa

– 19.1.2023

(Muokattu Ulla Virranniemen (Oamk) tekstistä) Oletuksena vastuu on aina tallentajalla. Jos tallentaja luovuttaa tallenteen eteenpäin, tallennetta edelleen jakava kantaa vastuun osaltaan. Kokoustallenteisiin liittyviä riskejä ovat kaikki ne mahdolliset seuraukset, jotka aiheutuvat henkilötietojen ja/tai muiden tietojen leviämisestä laajemmalle, kuin tallenteen tekemisen syy oikeuttaa. Oulun korkeakoulujen toimintaperiaatteena on, että jokainen kokouksia tallentava tunnistaa vastuunsa, tiedostaa riskit, osaa […]

» Etäkokousten tallentamisen yleiset vastuut, riskit ja toiminta-periaatteet Oulun yliopistossa ja Oamkissa
Julkaistu kategorioissa: English version available, Kaikki ohjeet, Oamk , Oamkin henkilöstölle, Oulun yliopiston henkilöstölle, saavutettava sisältö, UniOulu | Tagit: , , , , | Jätä kommentti

Tietoa sähköpostiviestien tietoturvasta

– 18.3.2014

Henkilötietojen käsittelyssä on noudatettava lakia Tietoturva sähköpostiviestinnässä on oletuksena heikko Miten suojaan sähköpostini? Henkilötietojen käsittelyssä on noudatettava lakia Jos joudut käsittelemään henkilötietoja, muista että henkilötietolaki (www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990523 ) rajoittaa mm. arkaluonteisten tietojen käsittelyä. Silloin kun henkilötietojen käsittely on perusteltua, vastuullasi on käsitellä niitä siten, että ne eivät päädy muille kuin asianosaisille (henkilölle itselleen ja asiaa hoitaville […]

» Tietoa sähköpostiviestien tietoturvasta
Julkaistu kategorioissa: English version available, Kaikki ohjeet, Oamk , Oamkin henkilöstölle, Oamkin opiskelijoille | Tagit: , , , , , , , , , , , | Jätä kommentti