Skip to content

MS 365:n Files On-Demand -ominaisuuden myötä voit selata OneDrivessa olevia tiedostojasi kuin ne olisivat koneellasi, mutta tosiasiassa lataat tiedoston koneellesi vasta kun avaat sen.


Avainsanat: , , , , , ,

Files On-Demand / Tiedostot tarvittaessa -ominaisuuden avulla pääset helposti käyttämään kaikkia OneDrivessa olevia tiedostojasi ilman, että joudut ensin lataamaan ne kaikki koneellesi.  Selattavissasi olevat ‘vain online’ -tiedostot eivät nimittäin vie huomattavaa tilaa tietokoneeltasi. Näet kullekin ‘vain online’ -tiedostolle Resurssienhallinnassa pilvikuvakkeen, mutta vars. tiedosto ei lataudu laitteeseesi ennen kuin avaat sen. Tosin ‘vain online’ -tiedostoja voit avata ainoastaan silloin, kun laitteellasi on käytössä Internet-yhteys.

Tämä ominaisuus on käytössä koneilla joissa on käytössä Windows 10 tai 11. Tarvittaessa, päivitäthän koneesi (ks. Oamkin Ohje henkilökunnan  koneille) saadaksesi tämän ominaisuuden käyttöön. Päivityshän on muutenkin tarpeen tietoturvasyistä.

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa English version available, Kaikki ohjeet, Oamk , Oamkin henkilöstölle, Oamkin opiskelijoille, Oulun yliopiston henkilöstölle, Oulun yliopiston opiskelijoille, saavutettava sisältö, UniOulu ja tageilla , , , , , , . Lisää permalink suosikkeihisi.