Skip to content

Lisäsaldon ostaminen Canon uniFLOW -tulostuspalveluun


Avainsanat: , , , ,

Oamkin ja yliopiston opiskelijat voivat tulostaa turvatulostusjonoon kampuksen verkossa olevilta tietokoneilta tai laiteriippumattomasti omasta opiskelijasähköpostista. Tulosteen voi hakea miltä tahansa kampuksen turvatulostimelta.

Jos saldosi loppuu ja sinun pitäisi päästä tulostamaan, osta lisäsaldoa näin:

   1. Mene osoitteeseen https://prints.oulu.fi
   2. Kirjaudu palveluun opiskelijatunnuksellasi, joka tulostuspalvelussa kirjoitetaan tietyssä muodossa, Oamk: ktunnus@kk ja yliopisto: ktunnus@student. Huomaa, että Canonin järjestelmä ei osaa käsitellä salasanoja, joissa on ääkkösiä ja muutkin erikoismerkit voivat aiheuttaa ongelmia. Vaihda siis tarvittaessa salasanasi päästäksesi palveluun.
    In the login view there are two text fields, User Name and Password. Below the User Name field it says "Enter your username in form: account@student or account@kk. Below the password field is the Login button.
   3. Aloitusnäkymän alussa näet nykyisen saldosi (Current Balance).
    Budget Info -näkymässä näkyy saldo kohdassa Current Balance, tässä esimerkkikuvassa saldo on 2,50 euroa. Viimeisimmän tapahtuman aikaleima näkyy Last Budget Change -kohdassa. Tässä esimerkkikuvassa ei näy saldohistoriaa, mutta se näkyisi seuraavaksi. Ohjetekstissä kerrotaan, että maksamisen jälkeen saldo päivittyy 1-2 minuutin kuluessa. Näkymässä on lisäksi ohjeet ongelmatilanteisiin, toimitusehdot luottokortti- verkkopankkimaksuihin. Nämä kannattaa käydä lukemassa itse suoraan palvelussa.
   4. Jos haluat ostaa lisää saldoa, paina Budget Recharge -nappia.
   5. Syötä haluamasi summa Set Cash Amount -kenttään. Summa saa olla 5 – 20 euroa.
   6. Paina sitten Next-painiketta.
   7. Saatat joutua odottamaan kauankin, että Paytrailin sivu avautuu. Tarvittaessa, malta siis hetki. Kun Paytrail-sivu avautuu, pääset valitsemaan, mitä kautta aiot verkkomaksun tehdä: valitse käyttämäsi verkkopankki tai luottokortti ja valinnastasi riippuen sinut ohjataan tekemään maksu valitsemassasi verkkopankissa; luottokorttimaksut hoituvat Paytrailissa.
    Sivun ylälaidasta voit valita palvelun kielen. Valitse sitten luottokortti saatavilla olevista vaihtoehdoista. Kuvassa on VISA, Matercard, American Express, Osuuspankki, Nordea, DanskeBank, S-pankki, Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Oma SP ja Ålandsbanken.
   8. Kun maksutapahtuma on onnistunut, näet summan tulostussaldossasi.
   9. Jos palvelun käytössä on ongelmia, nettiselaimen vaihtaminen yleensä auttaa. Jos se ei auta, ole yhteydessä suoraan Canoniin sähköpostitse osoitteeseen canon@oulu.fi. Kerro viestissä käyttäjätunnuksesi ja oppilaitoksesi, kuvaa ongelma, maksamisen ajankohta (päiväys ja kellonaika) ja mahdollinen maksutapahtuman tunnus.

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa English version available, Kaikki ohjeet, Oamk , Oamkin opiskelijoille, Oulun yliopiston opiskelijoille, saavutettava sisältö, UniOulu ja tageilla , , , , . Lisää permalink suosikkeihisi.