Skip to content

Opasta uusia Zoom-käyttäjiä ennen kokouksen alkua näytettävällä aloitusdialla


Avainsanat:

Jos Zoom-kokoukseesi osallistuu henkilöitä, jotka eivät ole ennen käyttäneet Zoomia, voit auttaa heidät alkuun näyttämällä Zoomin toiminnoista kertovan dian ennen kokouksen alkua.

Voit jakaa näyttösi osallistujille jo ennen kokouksen alkua ja näyttää omalla näytölläsi tämäntyyppisen dian:

Diassa on kuva Zoomin työkalupalkista, ja siinä lukee näin: Tervetuloa! Verkkokurssin saavutettavuus -työpaja, keskiviikko 24.6. klo 10-11, aloitamme pian. Sitten diassa on kuva työkalupalkista ja sen alla on seuraavat selitteet eri toiminnoista: Oletuksena palkki on Zoom-näkymäsi ala- tai alareunassa ja se voi olla eri näköinen kuin kuvassa.​ Klikkaa auki osallistujalista: näet sieltä muut läsnäolijat.​ Zoomissa on myös chat. Jos chat ei mahdu näkymään, löydät chatin More-valikosta:​ More-valikko tulee palkin oikeaan reunaan, jos kaikki toiminnot eivät mahdu palkkiin.​ Voit liikutella ikkunoita näytöllä.​ Klikkaa mikrofoni- ja kamerakuvakkeiden vieressä olevia väkäsiä:​ Niistä avaat valikot, joiden kautta voit testata ja vaihtaa äänilähteet ja videokameran.

Voit tehdä haluamasilaisen dian itsekin, tai voit ladata valmiin PowerPoint-dian itsellesi: Muuta vain otsikko ja ajankohta vastaamaan oman kokouksesi tietoja.

Lataa dia


Diaa saa käyttää vapaasti. (Dian pohjan on tehnyt Tiiu Tenno ja sitä on muokannut Anna-Liisa.)

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa English version available, Kaikki ohjeet, Oamk , Oamkin henkilöstölle, saavutettava sisältö ja tageilla . Lisää permalink suosikkeihisi.