Skip to content

Pilvitallennus Zoomissa (NORDUNet)


Avainsanat: ,

Käytämme Oulun yliopistossa ja Oamkissa CSC:n tarjontaan kuuluvaa NORDUNet Zoomia. Nämä ohjeet koskevat sitä. Zoom-palvelumme sijaitsee turvallisessa, pohjoismaisessa NORDUNet-pilvessä.

Oulun yliopiston tai Oamkin Zoomissa käynnistämäsi pilvitallennus vie tallenteen YuJaan.
Löydät tallenteen Yuja-tilisi My Zoom Meetings -kansiosta.

Voit nyt tallentaa Zoom-kokouksesi pilveen. Silloin videon raakatiedoston muuntaminen (konversio) toimivaksi videotiedostoksi onnistuu pilvessä oman tietokoneesi sijaan: Eli sinun ei tarvitse enää tarkistaa, onko koneellasi riittävästi levytilaa jäljellä tallenteen konversioon.

    1. Kun haluat tallentaa kokouksen, paina ‘Record to Cloud’-painiketta kokouksen aikana ja ‘Stop Recording’, kun haluat lopettaa tallentamisen.
    2. Kun Zoom on muuttanut tallenteen toistokelpoiseksi videotiedostoksi, se on valmis ladattavaksi. Tarvittava käsittelyaika on yleensä vähintään itse tallenteen kesto. Näin ollen tunnin mittaisen tallenteen käsittely vie vähintään tunnin.
    3. Huomaa, että sinun pitää jakaa tallenne osallistujille erikseen. Voit jakaa video Yujasta.

 

 

 

 

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa English version available, Kaikki ohjeet, Oamk , Oamkin henkilöstölle, Oamkin opiskelijoille, Oulun yliopiston henkilöstölle, Oulun yliopiston opiskelijoille, saavutettava sisältö, UniOulu ja tageilla , . Lisää permalink suosikkeihisi.