Skip to content

Kirjautuminen MS 365 pilvipalveluun, eli mm. sähköpostiin


Avainsanat: , , , ,

Microsoft Office 365 -pilvipalvelusta löydät mm. sähköpostisi, toimistosovellukset ja pilvitallennustilan (ks. Microsoft 365 -pilvipalvelut FAQ).

Kirjaudu palveluun selaimellasi osoitteessa https://o365.oulu.fi. Näet ko. osoitteessa kaikki käytössäsi olevat Microsoftin pilvipalvelun sovellukset.

Palveluun kirjautuminen

Kirjaudu palveluun käyttäjätunnuksesi pitkällä muodolla, joka näyttää sähköpostiosoitteelta. 

  • oamktunnus@students.oamk.fi tai oamktunnus@oamk.fi, tai
  • jos sinulla on ennestään ollut tili Oulun yliopistolla, tunnuksesi on muotoa
    yo-tunnus@students.oamk.fi, tai yo-tunnus@oamk.fi, tai
  • jos sinulla on aktiivinen opiskelijatunnus yliopistolla, käytä sitä tästä lähtien myös Oamkin opiskelijana, tai jos sinulla aktiivinen henkilökuntatunnus yliopistolla, käytä sitä myös Oamkin työasioissa.

Anna sitten salasanasi sille varattuun kenttään. Salasana on se sama, jota käytät koulun koneille ja intraan kirjautumisessa (katso tarvittaessa erillinen salasanaohje).

Jos kirjaudut tilillesi ensimmäistä kertaa, sinun pitää ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä säätää kuntoon MS Office 365 -tilisi MFA-asetukset. (Tarvittaessa, ks. mikä on MFA?)

Kun olet kirjautunut ja avannut jonkun 365-sovelluksiksta, voit helposti vaihtaa sovelluksesta toiseen ylänurkassa olevan “vohvelivalikon”, eli sovellusvalikon (app launcher) kautta. Mene esim. omaan OneDrive-pilvitallennustilaasi.

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa Kaikki ohjeet, Oamk , Oamkin henkilöstölle, Oamkin opiskelijoille ja tageilla , , , , . Lisää permalink suosikkeihisi.