Skip to content

Sähköpostin edelleenlähetys (OY)


Avainsanat: , , , ,

Yliopisto-opiskelijan ensisijainen asiointiosoite on organisaation @student.oulu.fi-päätteinen sähköpostiosoite. Postin kääntämistä ulkoisiin osoitteisiin ei suositella, mutta se on kuitenkin mahdollista opiskelijoille.

Sen sijaan yliopiston henkilökunta ei voi uudelleenohjata @oulu.fi-osoitteeseen tulevaa postiaan, sillä yliopiston sähköpostisääntöjen perusteella työtehtäviin liittyvän eli ns. virkasähköpostin ohjaaminen ulkopuoliseen osoitteeseen on kielletty.

Edelleenlähetyksen toiseen sähköpostiosoitteeseen voit asettaa seuraavalla tavalla:

  1. Kirjaudu sähköpostitiliisi osoitteessa http://o365.oulu.fi. O365-tunnuksesi on muodossa tunnus@student.oulu.fi.
  2. Avaa Outlook, valitse oikeassa yläkulmassa näkyvä ratas ja valitse Asetukset > Näytä kaikki Outlookin asetukset > Sähköposti > Edelleenlähetys.
  3. Laita ruksi kohtaan Ota edelleenlähetys käyttöön.
  4. Tekstikenttään Lähetä sähköpostini edelleen osoitteeseen: kirjoita se sähköpostiosoite, johon postisi käännetään.
  5. Voit halutessasi asettaa ruksin Edelleenlähetettyjen viestien kopiot säilytetään, jolloin voit lukea edelleenlähetyt viestit myös O365-palvelun postilaatikosta.
  6. Valitse lopuksi Tallenna.

 

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa English version available, Kaikki ohjeet, Oulun yliopiston henkilöstölle, Oulun yliopiston opiskelijoille, saavutettava sisältö, UniOulu ja tageilla , , , , . Lisää permalink suosikkeihisi.