Skip to content

Moodle (Oamkin verkko-oppimisympäristö)


Avainsanat: , , , , ,

Moodle

Moodle on Oulun korkeakoulujen yhteinen verkko-oppimisympäristö. Moodle vaatii kirjautumisen.

Kirjautuminen Moodleen

Oamkilaisten kirjautumissivu on osoitteessa https://www.oamk.fi/moodle/

Kirjaudu Oamkin tunnuksilla (anna pelkkä käyttäjätunnus, ei koko sähköpostiosoitetta).  Moodle-tilisi syntyy automaattisesti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Kirjautuminen onnistuu myös Oulun korkeakoulujen ulkopuolisille henkilöille, jos he ovat Haka-konsortion jäsenorganisaation opiskelijoita tai henkilökuntaa. Haka-kirjautumisessa käytetään oman organisaation käyttäjätunnusta ja salasanaa.

Moodlen käyttöohjeet

Löydät Moodlen käyttöohjeet Oulun korkeakoulujen Moodlesta. Ohjeet ovat käytössäsi, kun kirjaudut Moodleen. Oamkin puolella on oletuksena käytössä Snap-teema ja yliopistolla Fordson-teema. Löydät niille omat ohjekirjat. Opiskelijoiden ohjeet ovat tässä vaiheessa Fordson-teemaan ja vastaavat ohjeet Snap-teemalle ovat työn alla.

Moodlen toiminnothan ovat samat teemasta riippumatta, ja eri teemalle tehtyjä ohjeita voi hyvin soveltaa, mutta teemat vaikuttavat käyttöliittymään: Ne näyttävät ihan eriltä ja toiminnot voivat olla eri paikoissa.


Tiedoksi, että Oamkin opettajat on ohjeistettu lisäämään Moodle-linkki kurssitoteutuksensa tietoihin Pepissä, jos toteutus (tai sen osa) on Moodlessa.

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa English version available, Kaikki ohjeet, Oamk , Oamkin henkilöstölle, Oamkin opiskelijoille, saavutettava sisältö ja tageilla , , , , , . Lisää permalink suosikkeihisi.