Skip to content

DisplayLink Manager macOS-laitteessa


Avainsanat: , ,

Jos haluat liittää macOS-laitteen kampuksen salitekniikkaan, on laitteessasi oltava DisplayLink Manager -sovellus asennettuna ja käynnissä. Näiden lisäksi sinun on sallittava “screen recording” järjestelmäasetuksissa.

Tämän ohjeen sisältö:

Asennus

1. Ennen kuin aloitat asentamisen, varmista, että kolmannen osapuolen ohjelmien asennus on laitteen asetuksissa sallittu:

  • System preferences > Security and Privacy > General
  • Vasemmassa alakulmassa näet lukon, jota klikkaamalla pääsee muuttamaan asetuksia: Allow apps downloaded from: Anywhere

2. Lataa (Download) asennuspaketti DisplayLinkin sivuilta: DisplayLink macOS Software for Downloads Section | Synaptics.

3. Lue ja hyväksy lisenssisopimus, klikkaa Accept ja lataus alkaa.

  • Safari voi kysyä lupaa ladata tiedostoja, siinä tapauksessa klikkaa Allow.

4. Kun lataus on valmis, avaa Lataukset-näkymä ja tuplaklikkaa DisplayLink Manager. Napauta Continue > Install.

  • Ellet ole administraattorina koneessa, macOS kysyy asennusta varten admin-tason tunnusta ja salasanaa, anna ne.

5. Asennus on valmis, kun saat ilmoituksen “The installation was successful.”

Käyttö

1. Koska DisplayLink Manager on sovellus, tulee sen olla käynnissä, kun salitekniikkaa käytetään. Käynnistä se esimerkiksi Spotlight Searchilla.

2. Kun DisplayLink Manager on käynnissä, laita täppä ruutuun “Launch automatically after login“.

3. Avaa asetuksissa (System Preferences > Security & Privacy > Privacy > Screen Recording)  vasemman alakulman lukko. Laita samassa ikkunassa oikealla olevaan listaan täppä DisplayLinkin kohdalle.

  • Jos DisplayLink Manager ei näy listassa, lisää se listaan pluspainikkeella (+).

HUOM. Äänilähteet eivät joissakin macOS-laitteissa vaihdu automaattisesti, joten siinä tapauksessa ne on valittava työaseman asetuksista.

Asennuksen poistaminen

1. Vedä DisplayLink Managerin ikoni roskakoriin.

  • Jos tulee ilmoitus ”… Can’t be moved to the Bin because it’s open”, ohjelma on taustalla käynnissä. Boottaa Mac, älä käynnistä DisplayLink Manageria, vaan vedä se roskakoriin.

2. Lopuksi tyhjennä roskakori.

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa English version available, Kaikki ohjeet, Oamk , Oamkin henkilöstölle, Oamkin opiskelijoille, Oulun yliopiston henkilöstölle, Oulun yliopiston opiskelijoille, saavutettava sisältö, UniOulu ja tageilla , , . Lisää permalink suosikkeihisi.