Skip to content

QSR NVivo omalle koneelle (OY)


Avainsanat: , , , ,

QSR NVivo on tietokoneavusteisen laadullisen tutkimuksen ohjelmisto. NVivon avulla voi analysoida ja hallinnoida kootusti kaikentyyppisiä tutkimusprojektiin liittyviä aineistoja, kuten teksti-, kuva-, ääni- ja videotiedostoja.

Lisätietoa ohjelmistosta: QSR International

Voit käyttää NVivoa yliopiston etätyöpöytäpalvelimien kautta MyNVivo-tunnuksella, jonka saat lisenssit@oulu.fi osoitteesta. Lue lisää: Etätyöpöydät

Ryhmätyöskentely: NVivo-palvelinta käyttäen on nykyisellä lisenssillä rajattu vain henkilökunnan käyttöön ollen mahdollista ainoastaan UNIV-toimialueen Windows-työasemilla, jotka ovat yliopiston verkossa tai VPN-yhteydessä verkkoon. Mac-koneilla, STUDENT-toimialueen koneilla tai omilla laitteilla sen sijaan ei ryhmätyötä voi tehdä.

Opiskelijat saavat asentaa NVivo-ohjelman kotikoneelleen maksutta:

  • Mikäli haluat asentaa NVivon kotitietokoneellesi, niin pyydä NVivon lisenssiä osoitteesta lisenssit@oulu.fi. Lähetä viesti yliopiston sähköpostiosoitteestasi. QSR lähettää sinulle sähköpostiin ohjeet NVivon asennukseen ja lisensointiin sen jälkeen, kun käyttöoikeus on myönnetty.

Henkilökunnan lisenssit: 

« Takaisin

Tämä artikkeli julkaistiin kategorioissa English version available, Oulun yliopiston henkilöstölle, Oulun yliopiston opiskelijoille, saavutettava sisältö, UniOulu ja tageilla , , , , . Lisää permalink suosikkeihisi.